Kjo VlDE0 po çmend serbët / Shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër

LAJME


Kroacia nuk i harron heronjtë shqiptarë”, ky është mesazhi i videos që së fundmi është shpërndarë shumë në rrjetet sociale. Në këtë viedo thuhet se shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër, gjersa jepen edhe arsyet për një konstatim të tillë.

E ndër arsyet më të fuqishme padyshim se është pjesëmarrja e një numri të madh shqiptarësh në lutfën për pavarësinë e Kroacisë.