Koha kur Enver Hoxha pàralàjmëronte grekët: “Uleni bishtin, nëse jo atëherë do të ju..”

LAJME


Koha kur Enver Hoxha pàralàjmëronte grekët: “Uleni bishtin, nëse jo atëherë do të ju..”

Keto ditet e fundit ne rrjetet sociale, sidoemos ne facebook, po qarkullon nje v1deo e parades se Uhstrise Shqiptare gjate viteve 80-ta, e pajisur me mjetet uhstarake me moderne te asaj kohe.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Kjo v1deo, eshte e shoqeruar edhe me deklaraten e kreut te shtetit te asaj kohe, te ndjerin Enver Hoxha. Gjate asaj deklarate ai i dergon nje mesazh te forte Greqise dhe grekeve, per me shume ndiqeni vet:Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VIDEO E PLOT