Komisioni Evropian “bashkon” Kosovën me Shqipërinë

LAJME


Në një agjendë të veten për aktivitetet që do t’i zhvillojnë komisionerët gjatë kësaj jave, Komisioni Evropian “ka bashkuar” Kosovën me Shqipërinë. Të paktën kështu del nga kjo agjendë.

Aty njoftohet se komisionerja për Ekonomi Digjitale Marya Gabriel do të vizitojë Prishtinën, Shqipëri, (Prishtina, ALBANIA) më 12 tetor. Në vazhdim të njoftimit tregohet se me cilët zyrtarë të Prishtinës, të cilën e ka vendosur në Shqipëri, do të takohet Marya Gabriel./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive