Kosnett: Ushtarët amerikanë nuk kanë v*dekur për ta bërë Serbinë e Madhe as Shqipërinë e Madhe

LAJME


Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett ka komentuar deklaratat e politikanëve kosovarë rreth bashkimit me Shqipërinë. Diplomati amerikan është shprehur ushtarët amerikanë nuk kanë vedkur për të krijuar Serbinë e Madhe apo Shqipërinë e Madhe.

Kosnett ka thënë se do t’i vinte inat që njerëzit në Kosovë të hiqnin dorë nga shtetësia e Kosovës kur është pyetur për deklaratat na cion aliste nga politikanët kosovarë për bashkim me Shqipërinë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive