Kosovari i komenton në foto themeluesit të Facebook: Ka një kërkesë për të derisa e quan “sarillan

LAJME


Mark Zuckeberg tanimë është një nga njerëzit më të suksesshëm në botë me themelimin e rrjetit social Facebook, që tani është një nga më të popullarizuarit. Ai vazhdimisht është aktiv në profilin e tij, derisa merr komente të ndryshme nga gjithë bota.

E së fundmi ishte një koment që mori nga një kosovar, që doli të jetë shumë qesharak. Ai ‘u ankua’ te Zuckeberg se babai i tij po e kalon gjithë kohën me video live në Facebook. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive