Krenarë! Shqiptari nga Kosova gradohet oficer specialist në ushtirnë suedeze

LAJME


Shqiptarët kudo në botë vazhdojnë të dëshmojnë veten me sukseset e tyre. Ndonëse jashtë kufijve të atdheut, ata përherë arrijnë që me punën e tyre të lënë gjurmë në vendet ku jetojnë.

I tillë është edhe Adonis Shala, me origjinë nga Kosova dhe jeton në Suedi. Ai ka arritur që më përkushtimin e madh dhe dashurinë që kishte për profesionin që kishte zgjedhur të gradohet oficer specialist dhe rreshter në vshtrinë Suedeze.

Familja e Adonis Shalës është me prejardhje nga Peja, kurse vetë Adonisi është lindur dhe rritur në Stokholm. Ai ka disa vite që i është bashkuar vshtrisë suedeze.