Kreu i Akademisë serbe i dërgon mesazh peshkopit serb: “Kosova nuk është e jona, kuptoje më”

LAJME


Kreu i Akademisë serbe i dërgon mesazh peshkopit serb: “Kosova nuk është e jona, kuptoje më”

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Serbisë, Vladimir Kostiq është pëprlasur me peshkopin serb Grigorije për deklaratat e këtij të fundit se “Kosova është e jona”.

Kostiq ka thënë se Kosova nuk është e jona dhe kjo duhet të kuptohet sa më parë që është e mundshme, shkruan Nova.rs.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Unë e pranoj plotësisht se jam gabim, por pyeteni peshkopin nëse ai ka të drejtë. Unë kam kaluar kufirin, ata më..Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

DEKLARATA E TIJ E PLOTE