Kreu i Kishës serbe frikësohet rreth idesë së Shqipërisë së Madhe

LAJME


Kreu i Kishës serbe frikësohet rreth idesë së Shqipërisë së Madhe. Kreu i Kishës Ortodokse Serbe, Patriarku Irinej gjatë një interviste kishte thene “Zgjerimi i Shqipërisë në kurriz të Serbisë dhe banorëve serb nuk mund të pranohet”.

Ai k ritikoj Evropën se po sheh çdo gjë dhe nuk po ndërmerre asgjë ndaj Kosovës, transmeton Indeksonline. “Një vend i vogël që dëshiron të zgjerohet dhe për të marrë ter ritorin tonë të shenjët” u shprehë në mënyrë skandaloze Patriarku Irinej.

Kreu i Kishës po ashtu tha se Kosova është nën mbrojtjen e SHBA-ve dhe një pjese të madhe të Evropës, terr itorin ton duhet ta mbr0jm dhe ta marrim at qe na takon qdo pjes qe kan nis me nav nda duhet ta marrin.