Krishti lindi nga ngjizja me një Alien”, Astrologu shqiptar: Vatikani ka sekrete

LAJME


Jofiel Koço sqaroi edhe një deklartë të dhënë pak kohë më parë, e cila shkatoi shume debat, ku shprehej se Krishti ka lindur nga ngjizja me një Alien:Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Unë hedh ide të guximshme por nuk janë kot, nuk janë bllofe dhe nuk janë të pa studiuara. Biles kjo ideja është që Vatikani sot, meqë jemi tek Krishti, do të hape shumë sekrete te cilat kanë qenë të vulosura në bibliotekën e tij. Unë jam vetë një besimtar por unë e shoh me egosticizëm. Janë dy rryma qe studiojnë misteret e kristianizmit. Është martinizmi, dhe gnosticizmi dhe unë i njoh shumë mirë keto dy rryma.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pra une vi nga një linjë besimtare, por nuk jam një besimtar tradicionalist i cili kënaqet me pak informacion. Sot me epokën e globalizmit, njeriu do zbehet ne besim, por do rritet shumë në dije. Besimi do të zëvendësohet nga dija. Njerëzit nuk do kenë më nevojë të besojnë sepse do t’i dinë gjërat. Dikur para dy tre mijë vjetësh, njerëzit nga qe kishin injorancë dhe mos shkollim, kishin nevojë të besonin”- u shpreh Jofiel Koço.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ndiqni intervistën e plotë: VIDEO