Kryeministri i Hungarisë: Nuk duam myslimanë në vendin tonë

LAJME


Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban tha se vendi i tij nuk dëshironte që të vinin myslimanët në vend, pasi ndikojnë në kulturën e tyre. Ne nuk duam që ata të vijnë në Hungari masivisht, në atë masë që kjo të çonte në një ndryshim kulturor”, tha ai në një intervistë për revistën gjermane STERN.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ne nuk duam emigrim të pal1gjshëm. Do ta parandalojmë këtë duke mbyllur kufijtë tanë të gjelbër, përfundoi kryeministri hungarez.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive