Kryeministri maqedonas, Zoran Zaev, jep mesazhin e madh: Bullgaria bëri gabim historik

LAJME


As atëherë as tani, nuk kam menduar dhe nuk mendoj se miratimi i Marrëveshjes për Fqinjësisë të Mirë me Bullgarinë është një gabim,

përkundrazi, mendoj se është një akt historik arritja e marrëveshja me një fqinj.”- tha Zoran Zaev, sot gjatë pyetjeve të deputetëve në Kuvend.

Ai shtoi se Bullgaria bëri gabim katastr0fik me vendosjen e vetos, duke shtuar se anulimi i marrëveshjes do ta kthente vendin pas.