Kryeministri Mitsotakis u jep lajmin e gëzueshëm grekëve: Pritni edhe pak, dhe ja kur do të

LAJME


Kryeministri i Greqisë Mitsotakis është shprehur dje se parashikon që në fund të pranverës dhe në fillim të verës të ketë një kthim në një normalitet te pjesshëm.

Mund të parashikohet një kthim në normalitet deri në fund të pranverës, fillim të verës. Sigurisht që është shumë e rëndësishme për ne, pasi duam që njerëzit të udhëtojnë dhe të vijnë në Greqi, por duam që ata të vijnë të sigurt” tha ai.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive