Kryeministri Rama del me njoftimin fantastik për gjithë shqiptarët

LAJME


Kryeministri Edi Rama ka dhënë pak çaste më parë një lajm të mirë për Shqipërinë.

Hedhim sot pas shumë përpjekjesh, një hap tejet të rëndësishëm për sektorin elektro-energjetik Shqipëri-Kosovë. Gjithashtu, nis transmetimin linja 400 kv mes dy vendeve, një vepër strategjike me impakt në rritjen e sigurisë dhe kapaciteteve elektro-energjetike të dy shteteve tona”, njofton kryeministri Rama. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!