Kryeministri Rama jep shpresë: “Më të keqen e kemi hedhur pas krahëve”

LAJME


Kryeministri Rama jep shpresë: “Më të keqen e kemi hedhur pas krahëve”

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një mesazh të rëndësishëm teksa iu uron gjithë shqiptarëve një fundjavë të qetë dhe plot besim.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“MIRËMËNGJES, Fundjavë të qetë dhe kini besim, më të keqen e kemi hedhur pas krahëve, më të mirën e kemi të gjithën përpara, shqipëria buzëqesh”, shkruan Rama.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive