Kryeministri shqiptar që përzuri serbët nga Kosova dhe Maqedonia Shqiptare

LAJME


Kryeministri Mustafa Merlika Kruja, ishte ai qe perzuri serbet nga Kosova dhe Maqedonia Shqiptare dhe i bashkoi ato përsëri ne Shqiperi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në Tokat e Liruara Shqiptare ai rivendosi kudo administratën shqiptare dhe hapi shkollat shqipe. Që nga viti 1921 ne shtypin shqiptar njihej me emrin Mustafa Kosova.