Kryeministrja e Serbisë jep deklaratën e fortë: “Kosova ishte Serbi, pikë!”

LAJME


Serbia kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës. Kështu ka deklaruar kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq.

Sipas saj, njohja e pavarësisë së Kosovës nuk do të ishte kompromis, për çka në fakt angazhohet dhe i cili nuk do të ishte i mundur sikur Serbia të insistonte edhe më tutje në formulën se Kosova është pjesë e saj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Siç i tha ajo Die Weltit, “raportet me Prishtinën për ne serbët janë të rënda e emocionale”.
Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive