Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq: Më mirë të luftojmè brenda institucioneve të Kosovës, sesa në urën e Mitrovicës

LAJME


Populli serb e di se raporti i institucioneve të Kosovës ndaj serbëve është i pashembullt, veprimi ynë brenda këtyre institucioneve është lutfë e përditëshme në të cilën nuk ka kushte të drejta e as minimum të respektit ndaj popullit tonë, por pa marrë parasysh pengesat, ne nuk kemi alternativë tjetër përveç se të lutfojmë dhe të punojmë”, ka deklaruar kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai për gazetën serbe “Veçernje Novosti” ka thënë se Lista Serbe prej themelimit ka një qëllim, që të gjithë serbët në Kosovë, nën flamurin e vetëm, së bashku me presidenti Aleksandar Vuçiq dhe Serbinë, të lutfojnë për mbrojtje të interesave të popullit serb.Ai ka pretenduar se është më mirë që lutfën për qytetarët të zbatojmë brenda institucioneve të Kosovës, sesa në urën e Mitrovicës, apo në ndonjë vend tjetër.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive