KUJDES do t’ju heqim vizat nëse../SHBA paralajmëron politikanët shqiptarë

LAJME


Zëvendës Ndihmësi Sekretar Amerikan, Matthew Palmer ka bërë një pàralàjmërin për zyrtarët shqiptarë që janë të k0rruptuar. Ai u shpreh se do të kenë bll0kime të shumta vizash nëse ata vazhdojnë të mashtr0jnë dhe të mbeten të k0rruptuar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai në një intervistë për RTSH-në u ndal tek reforma në drejtësi dhe tha se SPAK dhe BKH janë dy organe të rëndësishme dhe falë tyre do të jepet IIogari nga të paprekshmit. Palmer foli gjithashtu dhe për poIitikën e jashtë të Joe Biden lidhur me rajonin dhe problemet e zgjidhura.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive