Kujt po i pengon poligoni i FSK-së në Mitrovicë? 10 hours ago0 112 Less than a minute

LAJME


Krijimi i një poligoni të F0rcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), në Mitrovicë të Jugut, ka ngjallur reagime në Serbi. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka kritikuar paraIajmërimet për formimin e siç është shprehur ai ‘bazës së FSK-së’ në Cërnushë të Mitrovicës së Jugut.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Duke deklaruar se “kjo nuk është përpjekja as e parë, as e fundit e palës shqiptare për të treguar se është ajo që mund të bëjë çfarë të dojë”, Vuçiq tha se beson se do të ruhet paqja dhe stabiliteti në Kosovë.

“Nëse del ndonjë rre zik apo kër cënim më serioz për popullin serb…Nuk kam nevojë të vazhdoj. E dinë serbët e ‘Kosovës e Metohisë’”, tha Vuçiq të enjten, teksa vizitoi punimet në një autostradë në Serbi.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive