Kundërpërgjigje e NATO-s ndaj Putinit: 50.000 Ushtarë dhe 300 Avionë kam përballë jush!

LAJME


Gjeneralët e NATO-s këtë e shprehin hapur duke thënë se janë tëdetyruar që të mbrojnë vendet anëtare në rast a gresioni nga Putini.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Stërvitja më e madhe pas Lutfës së Ftohtë organizohet në Norvegji dhe do të testojë gatishmërinë e vendeve të NATO-s për të reaguar në rast rr eziku nga Rusia. /albeu.com/Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive