Kuptojeni si mund ta forconi imunitetin

LAJME

Kuptojeni si mund ta forconi imunitetin

Në organizëm nuk duhet konsumuar shumë çaj ose pemë, e sidomos jo shumë tableta. Në ditët kur shpesh ftohemi, duhet menduar se si ta shndërrojmë ushqimin në aleatin tonë, t’i luftojmë viruset që janë të gatshëm ta sulmojnë trupin tonë për çdo moment.

XHENXHEFILI

E dimë të gjithë, ndoshta e teprojmë pak, por, pos aromës me të cilën e freskon ushqimin, xhenxhefili është ilaç për problemet e tretjes, të vjellat dhe ndihmon te simptomat e gripit dhe ftohjes. I freskët përdoret në përgatitjen e çajit, e atë pluhur e hidhni mbi gjellën tuaj të preferuar.