Kur Gjini u “bë” GREK… Dropulli, grek apo shqiptar? E vërteta – Gjurmë Shqiptare

LAJME


Çfarë thonë dokumentat për Dropullin ? Janë shqiptarë apo grekë ? Dalin të vërtetat. Çfarë kanë qenë vërtetë banorët ? Si e përshkruajnë autorët grekë dhe dokumentat e tyre ? Përse të dhënat janë lënë mënjanë ? Çfarë fshihet në rregjistrat e vjetër të Dropullit ? Mos e humbisni videon e plotë të këtij dokumentari.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive