Kur pritet që të hapen kufijtë? Ekspertët bëjnë parashikimin premtues që të gjithë po presin

LAJME


Ka shumë njerëz të cilët pothuajse çdo vit udhëtojnë jashtë. Por vitin që lamë pas nuk mundën për shkak të pàndemisë. Pati dhe nga ata që kishin prenotuar udhëtimin e ëndrrave, por që pàndemia ua prishi dhe i riktheu në realitet.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Lajmi i mirë është se këtë vit mund t‘i shijojmë pushimet verore edhe jashtë vendit, pas i ka mundësi që këtë verë të gjithë të mund të fluturojmë atje ku duam. Kështu thonë ekspertët e industrisë së udhëtimit, ndërsa vàksinàt janë shpërndarë gjerësisht dhe rastet e vi rusit me shumë gjasë tani do të bien.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Unë jam shumë i sigurt që në fillim të majit e tutje të gjithë do të jemi në një botë shumë më të mirë.”,-tha Paul Charles, themelues dhe CEO i “The PC Agency”, këshilluese udhëtimi me qendër në LondërHvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Vàksinàt dhe testimet po ecin para, thonë Charles dhe ekspertë të tjerë të industrisë, por ajo që duhet dëshpërimisht është qëndrueshmëria dhe koordinimi më i madh përtej kufijve.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive