Kush E Thotë Këtë Lutje, Çfardo Që Ti Kërkoje Allahut Do Të Përgigjet Lutja E Tij Pas Saj

LAJME


Kush e thotë këtë lutje, çfardo që ti kërkoje Allahut do të përgigjet lutja e tij pas saj.Dhikri i mëngjesit dhe i mbëmjes.Ka thënë i Dërguari alejhu selam se kush e thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:O Zot ti më ke krijuar, dhe Ti më udhëzon,Ti më ushqen dhe ti më jep për të pirë,Ti ma merr shpirtin, dhe Ti më ringjall.

Nuk i lutet Allahut për diçka, pos që t’ia jep Allahu atë gjë.Thuaj kështu:O Zot ti më ke krijuar, dhe Ti më udhëzon,Ti më ushqen dhe ti më jep për të pirë,Ti ma merr shpirtin, dhe Ti më ringjall