Ky djalosh mbledh lopët duke komunikuar me “gjuhën” e tyre! Si e bën atë do ju lë pa fjalë (VlDE0)

LAJME


Në një pjesë periferike të Holandës, është fiImuar burri i paemëruar që lëshon zëra si të Iopës, për t’i thirrur kafshët që ishin duke kullotur.
Në v1deon e postuar më p0shtë, shihet bariu që qëndron pranë gardhit dhe pasi mbushet frymë, nisë të lëshojë zëra, transmeton Telegrafi.

Pasi të ketë përsëritur disa herë këtë veprim, pranë tij afrohen l0pët që ndodheshin më larg në fushë.
“Ka mësuar gjuhën e gjedhëve, nuk dallon shumë prej tyre me këto gjeste”, është një koment lidhur me rastin.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive