Ky është agijenti serb, që e dinte saktë datën kur NATO do ‘ngrente në qieII’ Serbinë

LAJME


Ky është agijenti serb, që e dinte saktë datën kur NATO do ‘ngrente në qieII’ Serbinë

Një gjeneral tashmë në pension po pretendon se ka arritur ta spiun0jë NATO-n dhe ta kuptojë saktë ditën kur ajo do ta sulm0nte Beogradin.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gjeneral majori në pension Jovan Milanovic, i cili në atë kohë ishte në një mision sekret në Bruksel, thotë se ka marrë informata konfidenciale dhe e ka ditur saktë datën kur do të sulm0het Serbia,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE