Ky është deputeti serb që do pavarësinë e Kosovës!(VlDE0)

LAJME


Lideri i Partisë Demokratike Liberale të Serbisë, Çedomir Jovanoviç asnjëherë nuk e ka fshehur qëndrimin e tij për Kosovën si një shtet i pavarur nga Serbia, me gjithë të drejtat e saj legjitime.

Në një nga seancat e zakonshme plenare në Parlamentin e Serbisë, Jovanoviç nëpërmjet një fjalimi drejtuar Aleksandër Vuçiç ka kërkuar sërish një Kosovë të lirë. Jovanoviç i ka kërkuar Vuçiç të bëjë paq me Kosovën e mbi të gjitha të bëjë paqee me veten e tij dhe vetë brenda Serbisë.