Ky është Erdogani, ja çfarë gjesti të madh bën ai për Kosovën! / Ndërsa ne ende vazhdojmë ta shajmë turkun!

LAJME


Ky është Erdogani, ja çfarë gjesti të madh bën ai për Kosovën! / Ndërsa ne ende vazhdojmë ta shajmë turkun!

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan është përfshirë direkt në shërimin e të lëndaurve në Ferizaj. Kjo është bërë e ditur nga kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Falënderoj përzemërsisht presidentin e Turqisë, Erdoğan, këshilltarin e tij, Sabri Demiri dhe ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar, të cilët personalisht janë involvuar në këtë çështje”, ka shkruar ai në Facebook.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Iajmi