Ky Eshte I Riu Qe La Zvicrren Per Tu Ber Pjes E Njesis Speciale Te Kosoves.

LAJME


Shkëlqim Bega, ka shpërndarë vide0 në rrjetin sociaI “Tikt0k”, ku edhe ka marrë pëlqime të shumta nga ndjekësit e tij.

V1de0 tashmë është bërë virale në rrjete sociale, duke u shpërndarë gjithandej nga shqipfolësit.

“E kam pas fiksim me kalu kufirin Kosovë – Serbi me këtë këngë”, ka shkruar ai sipër v1de0s që është pëlqyer mbi 100 mijë njerëz, dhe ka grumbulluar mbi 3 mijë komente, transmeton telegrafi.

Ai la zvicrren per tu ber pjestar i njesis speciale te Kosoves!