Ky është mesazhi i madh për vitin 2021 nga presidenti turk, Erdogan!

LAJME


Ky është mesazhi i madh për vitin 2021 nga presidenti turk, Erdogan!

Në postimin që bëri në Twitter, Presidenti Erdoan tha se në vitin 2020, i cili ishte një vit që kaloi nën ndikimin e pa/ ndemise, i ofruan popullit projekte dhe shërbime të çmuara në shumë fusha, kryesisht në atë të shëndetësisë.

Ashtu si përherë edhe në vitin 2021 ne do të vazhdojmë të ecin me vendosmëri drejt objektivave, theksoi Erdogan dhe dha mesazhin e madh: “Do të punojmë më shumë për Turqinë”.