Ky është politikani kosovar që e ka veturën më të shtrenjtë (VlDE0)

LAJME


Mercedes Benz S Class cilësohet si një ndër makinat më të preferuara të momentit në botë. E një të tillë, të vitit 2018, në vlerë 65 mijë eurosh e posedon ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Në fakt kjo është vetura e tij e dytë pasi nga biznesi i tij ka edhe një makinë tjetër me vlerë prej 25 mijë eurosh. Por Mercedes shumë më të shtrenjte sesa të Kuqit i ka në pronësi politikani më i pasur në Kosovë, Behxhet Pacolli.