Ky është shqiptari i parë që do të jetojë në planetin Mars – u zgjodh nga NASA!

LAJME


Në vitin 2020 para se arketa AtlasV të niset për në planetin Mars, NASA ka hapur konkurs për të gjithë banorët e botës në rast të vërtetimit se aty do të mund të zhvillohet jeta.

Aty ka konkurruar Bennet

i në mesin e 100 mijë njerëzve, i cili tashmë është përzgjedhur të jetë ndër banorët e parë zyrtarë të këtij planeti, njëherësh shqiptari i parë, nëse në të ardhmen aty do të ketë jetë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Benneti tha për RTK-Radio se tashmë i ka 2 pasaporta. Një të NASA-s dhe një që mban shtetësi holandeze, pasi ai jeton në Holandë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE