Ky është shqiptari që i’a dha arkën me flori Ismail Qemalit për Shqipërinë e Pavarur

LAJME


Kjo është historia e panjohur e familjes së famshme Derralla me origjinë të hershme nga Gradeci i Pollogut të Tetovës, ku i pari i tyre, Hasan Pasha, shërbeu në detyrën e Komandantit të Xha nd armërisë së Sanxhakut të Prizrenit, kurse djali i tij, Mehmeti, u emërua në detyrën e Komandatit të Focrave të Amratosura të Lidhjes së Prizrenit për qytetin e Tetovës./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Dëshmitë e rralla të Valdet Derrallës, për historinë e fisit të tyre nga më të njohurit shqiptarëve të Maqedonisë dhe Kosovës, ku gjyshi i saj, Mehmet Pashë Derralla, më 28 nëntor të vitit 1912, i dhuroi Ismail Qemalit një arkë me flori për qeverinë ku ai u emërua si/VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE