Ky ishte dedektivi shqiptar që kishte arritur ta kapte një mashtrues të madh grek në Argjentinë

LAJME


Revista shqiptare “Java” në vitin 1936, kishte botuar një histori të vërtetë të një dedektivi shqiptar që kishte arritur të rraestonte një mastrues të madh grek në Argjentinë, në vitin 1936.

Bëhet fjalë për dedektivin Ahmet Husi, i cili me zgjuarsinë e tij arriti ta kapte mahstruesin grek i cili kishte mahstruar shumë grekë dhe europian të tjerë në qytetin Korodoba dhe Buenos Aires, duke iu marrë shumë të mëdha të parave/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive