Ky ishte Kosovari që rrahu truprojen personale të Slobodan Millosheviqit (VlDE0)

LAJME


Për Enver Idrizin duket se tashmë sukseset nuk janë diçka interesante apo që ngjallin ndonjë entuziazëm tek ai, pasi që ndër vite shumë shkolla e sheshe kanë marrur emrin e tij.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Shumë qytete e kanë shpallur si qytetar nderi, sikur Mitrovica e fundit. Liderë, Presidentë e Kryeministra e kanë nderuar me dekorata e me medalje si nder i kombit, pra, të gjitha këto që për dikë janë vetëm ëndërr, Enveri i ka arritur dhe i ka bërë zhgandërr duke i realizuar në moshën më të mirë.