Ky ishte shqiptari, që u martua me vajzën e Sulltan Sulejmanit! Ai e donte shumë atë, por.

LAJME


Gazetat turke kanë publikuar pak kohë më parë një lajm sensacional, që lidhet me dashurinë e fshehtë të sulltaneshës Mihrimah.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në vitin 1539 Mihrimahi ishte 17 vjeç dhe e ëma vendosi ta martojë me një burrë me diferencë moshe shumë të madhe. Ai ishte Rrustem Pasha, të cilin ajo..

Per arsyje qe historia eshte e gjate, ju drejtome te vazhdoni ketu LEXO ME TEPER