Ky ishte viti 1999, kur në mes të Athinës brohoritej “Rroftë Çameria

LAJME


Ishte koha e lutfës së Kosovës dhe shqiptarët në të gjithë shtetet ku jetonin, u solidarizuan me popullin e Kosovës përmes portestave në kryeqytetet ku ata jetonin.

E tillë ishte edhe portesta e emigrantëve shqiptare në Athinë, ku mes thirrjeve ndaj gencidit serb “Rroftë populli i Kosovës”, u dëgjua edhe thirrja “Rroftë Çameria”/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive