LAJM I MADH, URIME! / “8.000 uvshtarë amerikanë po vijnë në Shqipëri

LAJME


Ministrja Olta Xhaçka bëri të ditur gjatë prezantimit të projekt buxhetit për mbrojtjen në Komisionin Parlamentar të Sigurisë,

se vitin tjetër, në Shqipëri do të or. ganizohet një nga stërrvitjet më të mëdha që janë zhvilluar ndonjëherë.
Stërrvitja “Defender-2021”, një stërrvitje dypalëshe me SHBA,

do të sjellë në vendin tonë 8 mijë trrupa amerikane, që do të vendosen në disa rajone të vendit dhe në disa reparte te Forrcave tona te Amratosura.