Lajm shumë i mirë! / Joe Biden merr vendimin e madh për emigrantët

LAJME


Joe Biden bëri një deklaratë të madhe sa i përket emigrantëve që kërkojnë azil në amerikë. Ai u shpreh se ai do t’i ndihmojë të gjithë emigrantët duke i bërë nevojat e kërkesat e tyre prioritet.

Biden nga ana tjetër u shpreh se do t’u jepet sa më shpejt një green card të gjithë atyre refugjatëve që kanë 5 vite që jetojnë dhe SHBA dhe do t’u jepet pasaporta amerikanë atyre që kanë edhe 3 vite të tjera plus që jetojnë në këtë kontinent.

VAZHDIM