LAJMI FUNDIT: Ky është Vendimi që sapo morri Qeveria e Kosovës

LAJME


Sot në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës do të ketë takim të institucioneve përgjegjëse ku do të diskutohet për zbatimin e ma save kundër kor onavírusit, raporton Gazeta Express.

Ditëve të fundit me ardhjen e mërgimtarëve ka pasur disa reagime lidhur me atë se sa do të ndikojë situata në shtim të rasteve mé póshté shíhní postímín e Zemajt.

Pavarëisht se ka pasur thirrje për heqje të masave sidomos asaj për kufizim të orarit, gjatë vikendit, kryeministri Avdullah Hoti ka publikuar kufizimet e reja.

Asnjë masë dhe asnjë vendim, Ministri i Shëndetësisë nuk e merr pa koordinim të plotë me të gjitha…

Posted by Armend Zemaj on Monday, December 21, 2020