LAJMI FUNDIT / Me mijëra ushtarë amerikanë ‘pushtojnë’ Shqipërinë

LAJME


“Defender 21”, do të zhvillohet në Shqipëri. Bëhet fjalë për stërvitjen më të madhe shumëkombëshe, që sipas asaj çka u deklarua vitin e kaluar, do të përqëndrohej në Detin e Zi dhe në Ballkan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por tani është vendosur. 8 mijë uhstarë amerikanë do të mësyjnë Shqipërinë në periudhën maj-qershor të këtij viti, ndërkohë që uhstria shqiptare, dhe vetë Shqipëria, pritet të tregojë “f0rcën” në organizimin e eventeve të tilla të mëdha.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VlDE0