Lajmi Fundit nga Specialja për Nasim Haradinajn e Gucatin, Ja çka u vendos

LAJME


Dhomat e Spe, cializuara e kanë caktuar konferencën e ardhshme për krerët e or, ganizatës së veteranëve.
Sipas kalendarit të publikuar në faqen zyrtare, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj do të dalin para Sp, eciales me datë 8 janar të vitit të ardhshëm.

Në këtë ditë do të mbahet konferencë për ecurinë në këtë çështje.
“Pro, kurori k.Gucatit&Haradinajt – Paraqitje e mëtejshme/Konferencë për ecurinë në çështjen Haradinaj 15:00”, thuhet në njoftim.