LAJMI FUNDIT! / Snajperët e ushtrisë së Kosovës po trajnohen në Turqi

LAJME


Ushtarakët e FSK po vazhdojnë përgatitjet e tyre në fusha të ndryshme, dhe në bashkëpunim me ushtritë e ndryshme nëpër botë. Shteti i Turqisë përveç ndihmave të ndryshme në Kosovë, ka ndihmuar edhe FSK-në me trajnime dhe shkollim të personelit.

Në këtë shtet janë trajnuar edhe pilotët e parë, si dhe shumë trajnime të tjera për shumë ushtarë të Ushtrisë së Kosovës. Trajnimi tani po bëhet edhe në përdorimin e snajperëve.

Njëri nga pjesëmarrësit e këtij trajnimi ka shkruar se ka përfunduar me sukses trajnimin “Sniper Specializing Course” në Shkollën e Snajperëve në Ankara Turqi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive