LAJMI I FUNDIT: Ambasada e Kosovës në Gjermani: Nga nesër mos u nisni për gjermani nëse nuk e plotësoni këtë kusht!

LAJME


Ambasada e Kosovës në Gjermani, ka njoftuar mbi masvat e reja të vendosura në shtetin gjerman, në kuadër të lutfës ndaj pàndemisë COVlD-19. Në këtë njoftim jepen të gjitha masat që janë vënë në Gjermani, teksa të njëjtat do të jenë në fuqi deri më 31 janar 2021.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në njoftim thuhet se nga data 11 janar të gjithë ata që hyjnë në Gjermani duhet të pàraqesin tèstin PCR.

“Nga data 11 Janar 2021 është e nevojshme pàraqitja e PCR test për udhëtarët në Gjermani: Të gjithë shtetasit dhe udhëtarët që hyjnë në Gjermani duhet të pàraqesin tèstin PCR jo më të vjetër se 48 orë para futjes në Gjermani (Tèstèt PCR nga Kosova njihen në Gjermani)”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM ❗️

⏩Kancelarja Merkel dhe Kryeministrat e Landeve u dakorduan të zgjasin kufizimet e lidhura me pandeminë deri…

Posted by Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo on Sunday, January 10, 2021