Largimi i diplomatit rus, Rama: “Nuk ka arsye për tensione

LAJME


Largimi i diplomatit rus nga Shqipëria i cili u shpall n0n grata me argumentin se kishte shkelur masat e pandemise shkakt0i reagime të shumta edhe në Rusi.

I pyetur nga gazetarët nëse kjo mund të krijojë tesnione mes dy vendeve Rama u shpreh se nuk sheh arsye për këtë gjë.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Nuk kam asnjë komente për këtë. Nuk shoh arsye për krijimin e tesnioneve mes dy vendeve. Rasti është bërë publik . Arsyet janë bërë publike”, tha kryeministri Edi Rama.