Largohet nga Kongresi i SHBA-së miku i shqiptarëve: “Kosova, gjithmonë në zemrën time”

LAJME


Largohet nga Kongresi i SHBA-së miku i shqiptarëve: “Kosova, gjithmonë në zemrën time”

Pas 32 viteve, Eliot Engel nesër largohet nga Kongresi në SHBA. “Pas 32 vjetëve të shkëlqyeshme, sot është dita ime e fundit si anëtar i Kongresit.

Ka qenë nder t’u shërbej dhe jam përjetësisht falënderues që më është ofruar mundësia t’u përfaqësoj. Faleminderit që më keni dhënë besimin e juaj” tha ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Më pas ai ka postuar në Faceb00k, fjalimin e mbajtur pak ditë më parë ku ka pasur disa reshta edhe për Kosovën. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive