Lexoni se çka thanë britanikët për Abdul Hamidin dje dhe çka thotë Macron sot për Erdoganin!

LAJME


Duke iu qasur përpIasjeve me homologun Erdogan, në kuadër të mbështetjes ndaj Greqisë në krizën me Turqinë për ujrat e Mesdheut lindor, Macron tha: ‘ProbIemi ynë nuk është me popullin turk, por me Erdoganin’./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Por është kjo një histori që përsëritet, pasi të njëjën gjë thanë dhe britanikët 112 vjet më parë ndaj njeriu që u bë pëngesë kryesore për synimet e tyre në Lindjen e Mesme, sidomos në Palestinë, në atë kohë pjesë e Perandorisë Osmane.