lIir Meta nxjerr shifrat e frikshme dhe jep mesazhin e fuqishëm për Edi Ramën

LAJME


Presidenti Ilir Meta ka shkruar se më shumë se 500 mijë qytetarë kanë humbur vendin e punës, si dhe është rritur papunësia nga 11.2% në 11.9%.

Meta i referohet kryesisht muajve të pvndemisë, ndërsa me këtë rast kujton se buxheti i qeverisë për vitin e ardhshëm nuk ka si objektiv mbrojtjen e vendeve të punës. “Mbi 50,000 qytetarë HUMBËN vendet e punës dhe PAPUNËSIA nga 11.2%, U RRIT në 11.9%, deri në 3-mujorin e dytë të vitit 2020. Buxheti 2021 NUK KA objektiv MBROJTJEN e VENDEVE TË PUNËS dhe RRITJEN E PUNËSIMIT”, shkruan Kreu i Shtetit.