lrani në festë për Iargimin e Trump: I erdhi fundi epokës së tiranit

LAJME


Presidenti iranian, Hassan Rohani, i ka bërë thirrje presidentit të zgjedhur amerikan, Joe Biden, që Shtetet e Bashkuara të kthehen në marrëveshjen bërhtamore, të nënshkruar nga Teherani me fuqitë b0tërore, dhe të pezull0jë saksionet ndaj Republikës Islamike./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjithashtu ai komentoi edhe largimin e Trump duke thene: “Ep0kës së tiranit i ka ardhur fundi dhe sot është dita e fundit e regjimit të tij ogurzi. Karriera politike e presidentit Trump ka përfunduar edhe politika e tij me ‘presi0n maksimal’ ndaj Iranit ka ëdshtuar plotësisht”.