Luftă e III-të Botërore, mediat ndërkombëtare: Shqipëria, është ndër shtetet më të sigurta në botë

LAJME


Lutfa e Tretë Botërore është bërë një shqetësim për shumë njerëz ndërkohë që tesnionet mes fuqive të mëdha globale, përshkalëzohen.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gazeta britanike, Express, i ka dedikuar një vëmendje të posaçme, vendeve më të sigurta të botës, me më shumë bunkere, ku mund t’i shpëtosh një lutfe. Dhe Shqipëria, është një ndër vendet më të sigurta, konkretisht e treta më e sigurta, pas SHBA dhe Zvicrës.

BURIMI: https://www.express.co.uk/travel/articles/1122578/ww3-world-war-3-safest-countries-bunker-nuclear-usa-china-news